Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

How High

03/07/2020 | Flixfilm

Se How High på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Comedy, Fantasy
Instruktør: Jesse Dylan
Skuespillere: Method Man, Redman, Obba Babatundé, Mike Epps
Spilletid: 93 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: To pothoveder ryger en omgang hjernestyrkende hash og scorer, til deres overraskelse, point nok ved optagelsesprøven til at få stipendium til Harvard.


Se How High på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


How High havde premiere på Netflix Danmark den 3. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om How High ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til How High:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til How High er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at How High stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar