Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » How I Fell in Love with a Gangster

How I Fell in Love with a Gangster

12/01/2022 | Flixfilm

How I Fell in Love with a Gangster på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Crime, Drama
Instruktion: Maciej Kawulski
Skuespillere: Tomasz Wlosok, Aleks Kurdzielewicz, Antoni Królikowski
Spilletid: 185 min
Land: Poland
Sprog: Polish
IMDb-karakter: 6.0

Handling: En mystisk kvinde genfortæller historien om Nikodem "Nikoś" Skotarczaks storhed og fald – en af de største gangstere i Polens historie. Inspireret af en sand historie.

How I Fell in Love with a Gangster havde premiere på Netflix Danmark den 12. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til How I Fell in Love with a Gangster på YouTube.Se How I Fell in Love with a Gangster på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om How I Fell in Love with a Gangster ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at How I Fell in Love with a Gangster stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame How I Fell in Love with a Gangster, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til How I Fell in Love with a Gangster er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar