Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » How I Met Your Mother

How I Met Your Mother

01/03/2015 | Flixfilm

Se How I Met Your Mother på Netflix

Indspilningsår: 2005–2014
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Josh Radnor, Jason Segel, Cobie Smulders, Neil Patrick Harris
Spilletid: 22 min
Land: USA
Sprog: English, Persian, Chinese
IMDb-karakter: 8.3

Beskrivelse: Teds søgen efter kvinden i sit liv fortælles næsten kun i flashbacks, når en voksen Ted fortæller sine børn, hvordan han mødte deres mor.Se How I Met Your Mother på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


How I Met Your Mother havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om How I Met Your Mother ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til How I Met Your Mother:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til How I Met Your Mother er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at How I Met Your Mother stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar