Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » How It Ends

How It Ends

13/07/2018 | Flixfilm

Se How It Ends på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Action, Drama, Mystery
Instruktion: David M. Rosenthal
Skuespillere: Theo James, Kat Graham, Nancy Sorel
Spilletid: 113 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.0

Handling: Da en mystisk katastrofe forvandler landet til en krigszone, drager en ung advokat vestpå med sin kommende svigerfar for at lede efter sin gravide forlovede.

How It Ends havde premiere på Netflix Danmark den 13. juli, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til How It Ends på YouTube.Se How It Ends på Netflix
Anmeldelse: How It Ends

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om How It Ends ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at How It Ends stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame How It Ends, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til How It Ends er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar