Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » How Safe Is Your House?

How Safe Is Your House?

01/03/2018 | Flixfilm

Se How Safe Is Your House? på Netflix

Indspilningsår: 2014–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Mark Clemmit
Spilletid: N/A
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: På en mission for øget sikkerhed dykker Mark Clemmit og Angellica Bell ned i almindeligt forekommende ulykker i hjemmet og afslører, hvordan de kan forhindres.


Se How Safe Is Your House? på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHow Safe Is Your House? (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om How Safe Is Your House? (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til How Safe Is Your House? herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til How Safe Is Your House? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at How Safe Is Your House? (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar