Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » How Safe Is Your House?

How Safe Is Your House?

01/03/2018 | Ingen kommentarer

Se How Safe Is Your House? på Netflix

Indspilningsår: 2014–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Mark Clemmit
Spilletid: N/A
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Resumé: På en mission for øget sikkerhed dykker Mark Clemmit og Angellica Bell ned i almindeligt forekommende ulykker i hjemmet og afslører, hvordan de kan forhindres.


Se How Safe Is Your House? på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


How Safe Is Your House? (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om How Safe Is Your House? (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til How Safe Is Your House? herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til How Safe Is Your House? er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at How Safe Is Your House? (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar