Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » How Sarah Got Her Wings

How Sarah Got Her Wings

01/12/2016 | Flixfilm

Se How Sarah Got Her Wings på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama, Fantasy
Instruktør: Edmund Entin, Gary Entin
Skuespillere: Lindsey Gort, Derek Theler, Melanie Liburd, Jeremy Luke
Spilletid: 88 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Beskrivelse: Da en barmhjertig samaritaner dør i en ulykke i tiden op til jul, sender et himmelsk uheld hende retur til jorden som englelærling, hvor hun skal gøre noget godt igen.


Se How Sarah Got Her Wings på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHow Sarah Got Her Wings havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om How Sarah Got Her Wings ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til How Sarah Got Her Wings herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til How Sarah Got Her Wings er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at How Sarah Got Her Wings stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar