Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » How the Beatles Changed the World

How the Beatles Changed the World

01/02/2018 | Ingen kommentarer

Se How the Beatles Changed the World på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, History, Music
Instruktør: Tom O'Dell
Skuespillere: Tony Bramwell, Robert Christgau, Anthony DeCurtis, John Dunbar
Spilletid: 90 min
Land: USA, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Resumé: Interviews og sjældne optagelser viser, hvordan Beatles' indflydelse på musik og kultur fortsætter med at kunne mærkes rundt om i verden.


Se How the Beatles Changed the World på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


How the Beatles Changed the World havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om How the Beatles Changed the World ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til How the Beatles Changed the World herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til How the Beatles Changed the World er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at How the Beatles Changed the World stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar