Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » How the Beatles Changed the World

How the Beatles Changed the World

01/02/2018 | Flixfilm

Se How the Beatles Changed the World på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, History, Music
Instruktør: Tom O'Dell
Skuespillere: The Beatles, Jonathan Gould, Chris Ingham, Tony Bramwell
Spilletid: 90 min
Land: USA, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Interviews og sjældne optagelser viser, hvordan Beatles' indflydelse på musik og kultur fortsætter med at kunne mærkes rundt om i verden.


Se How the Beatles Changed the World på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


How the Beatles Changed the World havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om How the Beatles Changed the World ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til How the Beatles Changed the World:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til How the Beatles Changed the World er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at How the Beatles Changed the World stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar