Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » How the Grinch Stole Christmas

How the Grinch Stole Christmas

02/07/2020 | Flixfilm

Se How the Grinch Stole Christmas på Netflix

Indspilningsår: 2000
Genre: Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: Ron Howard
Skuespillere: Jim Carrey, Taylor Momsen, Kelley, Jeffrey Tambor
Spilletid: 104 min
Land: USA, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Grinchen beslutter sig for at stjæle julen fra Whoville, men et strejf af venlighed fra lille Cindy Lou Hvem og hendes familie kan være nok til at smelte hans hjerte.


Se How the Grinch Stole Christmas på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


How the Grinch Stole Christmas (Grinchen - julen er stjålet) havde premiere på Netflix Danmark den 2. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om How the Grinch Stole Christmas (Grinchen - julen er stjålet) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til How the Grinch Stole Christmas:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til How the Grinch Stole Christmas (Grinchen - julen er stjålet) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at How the Grinch Stole Christmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar