Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » How The Universe Works

How The Universe Works

02/03/2017 | Ingen kommentarer

Se How The Universe Works på Netflix

Indspilningsår: 2010–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Phil Plait, Michelle Thaller, Mike Rowe, Lawrence Krauss
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 9.0

Resumé: Tag med værten Mike Rowe på en rejse gennem et kosmos, der omfatter vores solsystem og fjerne galakser, samt rejser tilbage i tiden til Big Bang.


Se How The Universe Works på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


How The Universe Works (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 2. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om How The Universe Works (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til How The Universe Works herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til How The Universe Works er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at How The Universe Works (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar