Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » How to Be a Cowboy

How to Be a Cowboy

01/09/2021 | Flixfilm

Se How to Be a Cowboy på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Dale Brisby
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Dale Brisby bruger sociale medier og sit rodeo-talent til at holde cowboy-traditionen i live og til at vise verden, hvordan man bliver en rigtig cowboy.

How to Be a Cowboy (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se How to Be a Cowboy på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om How to Be a Cowboy (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at How to Be a Cowboy (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame How to Be a Cowboy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til How to Be a Cowboy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar