Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » How To Be a Latin Lover

How To Be a Latin Lover

01/04/2019 | Ingen kommentarer

Se How To Be a Latin Lover på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Ken Marino
Skuespillere: Eugenio Derbez, Salma Hayek, Raphael Alejandro, Rob Lowe
Spilletid: 115 min
Land: Mexico, USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.9

Resumé: Da den aldrende Lothario bliver smidt ud af sin sugarmama, må han gøre alt, hvad han kan, for at finde en ny kvindelig sponsor.


Se How To Be a Latin Lover på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


How To Be a Latin Lover havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om How To Be a Latin Lover ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til How To Be a Latin Lover herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til How To Be a Latin Lover er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at How To Be a Latin Lover stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore