Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » How To Be a Latin Lover

How To Be a Latin Lover

01/04/2019 | Flixfilm

Se How To Be a Latin Lover på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Ken Marino
Skuespillere: Eugenio Derbez, Salma Hayek, Raphael Alejandro, Rob Lowe
Spilletid: 115 min
Land: Mexico, USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Da den aldrende Lothario bliver smidt ud af sin sugarmama, må han gøre alt, hvad han kan, for at finde en ny kvindelig sponsor.

How To Be a Latin Lover havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se How To Be a Latin Lover på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om How To Be a Latin Lover ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at How To Be a Latin Lover stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame How To Be a Latin Lover, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til How To Be a Latin Lover er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar