Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » How To Be a Latin Lover

How To Be a Latin Lover

01/04/2019 | Ingen kommentarer

Se How To Be a Latin Lover på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Ken Marino
Skuespillere: Eugenio Derbez, Salma Hayek, Raphael Alejandro, Rob Lowe
Spilletid: 115 min
Land: Mexico, USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.9

Resumé: Da den aldrende Lothario bliver smidt ud af sin sugarmama, må han gøre alt, hvad han kan, for at finde en ny kvindelig sponsor.


Se How To Be a Latin Lover på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


How To Be a Latin Lover havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om How To Be a Latin Lover ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til How To Be a Latin Lover herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til How To Be a Latin Lover er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at How To Be a Latin Lover stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar