Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » How To Be A Man

How To Be A Man

15/03/2014 | Flixfilm

Se How To Be A Man på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Comedy
Instruktør: Chadd Harbold
Skuespillere: Gavin McInnes, Liam Aiken, Megan Neuringer
Spilletid: 85 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Den tidligere komiker Mark, som tror, han er ved at dø, hyrer en ung kameramand til at optage vigtige livserfaringer til hans ufødte søn på video.

How To Be A Man havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se How To Be A Man på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om How To Be A Man ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at How To Be A Man stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame How To Be A Man, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til How To Be A Man er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar