Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » How to Be Really Bad

How to Be Really Bad

01/03/2021 | Flixfilm

Se How to Be Really Bad på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy, Family, Fantasy, Romance
Instruktør: Marco Petry
Skuespillere: Emma Bading, Janina Fautz, Ludwig Simon, Samuel Finzi
Spilletid: 100 min
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Djævlens livlige datter keder sig og indgår en aftale med sin far. Hvis hun kan gøre en god person ond, får hun lov til at forlade helvede og bo på Jorden.

How to Be Really Bad (Min onde gode veninde) havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se How to Be Really Bad på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om How to Be Really Bad (Min onde gode veninde) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at How to Be Really Bad stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame How to Be Really Bad, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til How to Be Really Bad (Min onde gode veninde) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar