Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » How to Be Single

How to Be Single

27/12/2016 | Ingen kommentarer

Se How to Be Single på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Christian Ditter
Skuespillere: Dakota Johnson, Rebel Wilson, Leslie Mann, Damon Wayans Jr.
Spilletid: 110 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Resumé: Fire glade venner har forskellig tilgang til singlelivet – fra masser af uforpligtigende dates til at afsløre algoritmerne på datingsites. Men nu skal der ske noget nyt.


Se How to Be Single på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


How to Be Single havde premiere på Netflix Danmark den 27. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om How to Be Single ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til How to Be Single herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til How to Be Single er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at How to Be Single stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar