Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » How to Become a Tyrant

How to Become a Tyrant

09/07/2021 | Flixfilm

Se How to Become a Tyrant på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Documentary, Biography, History
Instruktion: N/A
Skuespillere: Peter Dinklage, Bruce Bueno de Mesquita, Waller Newell
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: For at herske med en jernnæve må enhver, der ønsker at blive diktator, kende magtens abc, hvilket historiens despoter beviser i denne ironiske dokuserie.

How to Become a Tyrant (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 9. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til How to Become a Tyrant på YouTube.Se How to Become a Tyrant på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om How to Become a Tyrant (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at How to Become a Tyrant (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame How to Become a Tyrant, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til How to Become a Tyrant er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til How to Become a Tyrant

  1. Henrik - kl. 19:58, 10-07-2021:

    det jeg har set af det er spændende mere af den slags

    Skriv kommentar