Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » How to Build a Girl

How to Build a Girl

01/10/2021 | Flixfilm

How to Build a Girl på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktion: Coky Giedroyc
Skuespillere: Beanie Feldstein, Cleo, Dónal Finn
Spilletid: 102 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Tingene går over gevind, da den nørdede Johanna flytter til London og genopfinder sig selv som streng musikanmelder for at redde sin fattige familie.

How to Build a Girl havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til How to Build a Girl på YouTube.Se How to Build a Girl på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om How to Build a Girl ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at How to Build a Girl stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame How to Build a Girl, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til How to Build a Girl er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar