Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » How To Build a Sex Room

How To Build a Sex Room

08/07/2022 | Flixfilm

How To Build a Sex Room på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Melanie Rose
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: I denne krydrede realityserie skaber designeren Melanie Rose sexrum for par – fra en hemmelig rock 'n' roll-hule til en overdådig spa.

How To Build a Sex Room (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 8. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til How To Build a Sex Room på YouTube.Se How To Build a Sex Room på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om How To Build a Sex Room (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at How To Build a Sex Room (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame How To Build a Sex Room, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til How To Build a Sex Room er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar