Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » How to Change the World

How to Change the World

01/01/2016 | Flixfilm

Se How to Change the World på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary, Adventure, Biography, History
Instruktør: Jerry Rothwell
Skuespillere: Robert Hunter, Patrick Moore, Paul Watson, Rex Weyler
Spilletid: 110 min
Land: Canada, UK, Netherlands
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: I 1970'erne mødtes en gruppe aktivister for at protestere mod atomprøvesprængninger og dannede den ikoniske miljøorganisation Greenpeace.


Se How to Change the World på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHow to Change the World havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om How to Change the World ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til How to Change the World herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til How to Change the World er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at How to Change the World stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar