Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » How to Change Your Mind

How to Change Your Mind

12/07/2022 | Flixfilm

How to Change Your Mind på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: Michael Pollan, Erika Gagnon, Paul Daley
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Handling: Forfatteren Michael Pollan guider os gennem denne dokuserie, der ser nærmere på brugen af psykedeliske stoffer gennem tiderne, herunder LSD, psilocybin, MDMA og meskalin.

How to Change Your Mind (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 12. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til How to Change Your Mind på YouTube.Se How to Change Your Mind på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om How to Change Your Mind (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at How to Change Your Mind (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame How to Change Your Mind, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til How to Change Your Mind er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar