Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » How to Fall in Love

How to Fall in Love

30/11/2013 | Flixfilm

Se How to Fall in Love på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Mark Griffiths
Skuespillere: Eric Mabius, Brooke D'Orsay, Jody Thompson, Gina Holden
Spilletid: 84 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Bogholderen Harold, med et kærlighedsliv, der har stået stille siden gymnasiet, overtaler en tidligere date til at fungere som datingtræner.


Se How to Fall in Love på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHow to Fall in Love havde premiere på Netflix Danmark den 30. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om How to Fall in Love ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til How to Fall in Love herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til How to Fall in Love er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at How to Fall in Love stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar