Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » How to Fall in Love

How to Fall in Love

30/11/2013 | Ingen kommentarer

Se How to Fall in Love på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Mark Griffiths
Skuespillere: Eric Mabius, Brooke D'Orsay, Jody Thompson, Gina Holden
Spilletid: 84 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Resumé: Bogholderen Harold, med et kærlighedsliv, der har stået stille siden gymnasiet, overtaler en tidligere date til at fungere som datingtræner.


Se How to Fall in Love på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


How to Fall in Love havde premiere på Netflix Danmark den 30. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om How to Fall in Love ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til How to Fall in Love herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til How to Fall in Love er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at How to Fall in Love stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar