Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » How to Fix a Drug Scandal

How to Fix a Drug Scandal

01/04/2020 | Flixfilm

Se How to Fix a Drug Scandal på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Documentary, Crime
Instruktør: N/A
Skuespillere: Scott Allen, Karl Kenzler, Daniel Marx, Shawn Musgrave
Spilletid: 211 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: To kemikeres rystende ulovligheder bringer en stats retssystem i knæ og sår tvivl om rettergangen for advokater, embedsfolk og tusindvis af indsatte.

How to Fix a Drug Scandal (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se How to Fix a Drug Scandal på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om How to Fix a Drug Scandal (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at How to Fix a Drug Scandal (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame How to Fix a Drug Scandal, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til How to Fix a Drug Scandal er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar