Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » How to Get Over a Breakup

How to Get Over a Breakup

29/11/2018 | Ingen kommentarer

Se How to Get Over a Breakup på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: Bruno Ascenzo, Joanna Lombardi
Skuespillere: Gisela Ponce de León, Karina Jordán, Christopher Von Uckermann, Jely Reátegui
Spilletid: 104 min
Land: Peru
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.2

Resumé: En ulykkelig reklametekstforfatter i Lima, Peru, bliver inspireret til at skrive en blog om livet som singlekvinde og bliver overrasket over dens succes.


Se How to Get Over a Breakup på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


How to Get Over a Breakup (Soltera codiciada – Single på godt og ondt) havde premiere på Netflix Danmark den 29. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om How to Get Over a Breakup (Soltera codiciada – Single på godt og ondt) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til How to Get Over a Breakup herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til How to Get Over a Breakup (Soltera codiciada – Single på godt og ondt) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at How to Get Over a Breakup stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar