Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » How to Get Over a Breakup

How to Get Over a Breakup

29/11/2018 | Ingen kommentarer

Se How to Get Over a Breakup på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: Bruno Ascenzo, Joanna Lombardi
Skuespillere: Karina Jordán, Gisela Ponce de León, Jely Reátegui, Christopher Von Uckermann
Spilletid: 104 min
Land: Peru
Sprog: Spanish
IMDB-bedømmelse: 6.3

Resumé: En ulykkelig reklametekstforfatter i Lima, Peru, bliver inspireret til at skrive en blog om livet som singlekvinde og bliver overrasket over dens succes.


Se How to Get Over a Breakup på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


How to Get Over a Breakup (Soltera codiciada – Single på godt og ondt) havde premiere på Netflix Danmark den 29. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om How to Get Over a Breakup (Soltera codiciada – Single på godt og ondt) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til How to Get Over a Breakup herunder:Fra premieredatoen (29. november, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til How to Get Over a Breakup (Soltera codiciada – Single på godt og ondt) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at How to Get Over a Breakup stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.    Skriv kommentar


Telmore