Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » How to Get Over a Breakup

How to Get Over a Breakup

29/11/2018 | Flixfilm

Se How to Get Over a Breakup på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: Bruno Ascenzo, Joanna Lombardi
Skuespillere: Gisela Ponce de León, Karina Jordán, Christopher Von Uckermann, Jely Reategui
Spilletid: 104 min
Land: Peru
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.2

Handling: En ulykkelig reklametekstforfatter i Lima, Peru, bliver inspireret til at skrive en blog om livet som singlekvinde og bliver overrasket over dens succes.

How to Get Over a Breakup (Soltera codiciada – Single på godt og ondt) havde premiere på Netflix Danmark den 29. november, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se How to Get Over a Breakup på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om How to Get Over a Breakup (Soltera codiciada – Single på godt og ondt) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at How to Get Over a Breakup stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame How to Get Over a Breakup, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til How to Get Over a Breakup (Soltera codiciada – Single på godt og ondt) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar