Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » How to Lose a Guy in 10 Days

How to Lose a Guy in 10 Days

15/08/2019 | Flixfilm

Se How to Lose a Guy in 10 Days på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Donald Petrie
Skuespillere: Kate Hudson, Matthew McConaughey, Kathryn Hahn, Annie Parisse
Spilletid: 116 min
Land: USA, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Andie Anderson har en fast klumme, hvor hun rådgiver om stort og småt. Her skriver hun om, hvad der skal til for at få en mand til at forlade én på nøjagtig 10 dage.


Se How to Lose a Guy in 10 Days på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


How to Lose a Guy in 10 Days havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om How to Lose a Guy in 10 Days ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til How to Lose a Guy in 10 Days:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til How to Lose a Guy in 10 Days er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at How to Lose a Guy in 10 Days stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar