Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » How to Lose a Guy in 10 Days

How to Lose a Guy in 10 Days

01/09/2021 | Flixfilm

How to Lose a Guy in 10 Days på Netflix

Produktionsår: 2003
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Donald Petrie
Skuespillere: Kate Hudson, Matthew McConaughey, Adam Goldberg
Spilletid: 116 min
Land: United States, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Andie Anderson har en fast klumme, hvor hun rådgiver om stort og småt. Her skriver hun om, hvad der skal til for at få en mand til at forlade én på nøjagtig 10 dage.Se How to Lose a Guy in 10 Days på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

How to Lose a Guy in 10 Days havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til How to Lose a Guy in 10 Days på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om How to Lose a Guy in 10 Days ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at How to Lose a Guy in 10 Days stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame How to Lose a Guy in 10 Days, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til How to Lose a Guy in 10 Days er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar