Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » How to Lose Friends & Alienate People

How to Lose Friends & Alienate People

14/03/2018 | Ingen kommentarer

Se How to Lose Friends & Alienate People på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Biography, Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Robert B. Weide
Skuespillere: Kelan Pannell, Janette Scott, Danny Huston, Simon Pegg
Spilletid: 110 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Resumé: Sidney er en desillusioneret journalist som både hader og elsker de rige og berømtes glamourverden. Hans eget magasin gør grin med de kendtes medieliderlighed.


Se How to Lose Friends & Alienate People på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


How to Lose Friends & Alienate People havde premiere på Netflix Danmark den 14. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om How to Lose Friends & Alienate People ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til How to Lose Friends & Alienate People herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til How to Lose Friends & Alienate People er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at How to Lose Friends & Alienate People stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar