Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » How to Lose Friends & Alienate People

How to Lose Friends & Alienate People

14/03/2018 | Flixfilm

Se How to Lose Friends & Alienate People på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Biography, Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Robert B. Weide
Skuespillere: Kelan Pannell, Janette Scott, Danny Huston, Simon Pegg
Spilletid: 110 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Sidney er en desillusioneret journalist som både hader og elsker de rige og berømtes glamourverden. Hans eget magasin gør grin med de kendtes medieliderlighed.

How to Lose Friends & Alienate People havde premiere på Netflix Danmark den 14. marts, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se How to Lose Friends & Alienate People på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om How to Lose Friends & Alienate People ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at How to Lose Friends & Alienate People stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame How to Lose Friends & Alienate People, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til How to Lose Friends & Alienate People er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar