Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » How to Make Love to a Woman

How to Make Love to a Woman

01/12/2013 | Ingen kommentarer

Se How to Make Love to a Woman på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Comedy
Instruktør: Scott Culver
Skuespillere: Josh Meyers, Krysten Ritter, Eugene Byrd, Ian Somerhalder
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.1

Resumé: Andy Connors tror selv, han er guds gave til kvinderne. Men da hans supersexede kæreste en dag udstøder et dybt suk efter en hyrdetime, falder Andys begejstring og tro på sig selv og sin manddom.


Se How to Make Love to a Woman på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


How to Make Love to a Woman havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om How to Make Love to a Woman ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til How to Make Love to a Woman herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til How to Make Love to a Woman er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at How to Make Love to a Woman stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar