Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » How to Make Love to a Woman

How to Make Love to a Woman

01/12/2013 | Flixfilm

Se How to Make Love to a Woman på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Comedy
Instruktør: Scott Culver
Skuespillere: Josh Meyers, Krysten Ritter, Eugene Byrd, Ian Somerhalder
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.1

Beskrivelse: Andy Connors tror selv, han er guds gave til kvinderne. Men da hans supersexede kæreste en dag udstøder et dybt suk efter en hyrdetime, falder Andys begejstring og tro på sig selv og sin manddom.


Se How to Make Love to a Woman på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHow to Make Love to a Woman havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om How to Make Love to a Woman ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til How to Make Love to a Woman herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til How to Make Love to a Woman er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at How to Make Love to a Woman stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar