Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » How to Make Money Selling Drugs

How to Make Money Selling Drugs

30/10/2015 | Flixfilm

Se How to Make Money Selling Drugs på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Documentary, Crime
Instruktør: Matthew Cooke
Skuespillere: Woody Harrelson, Susan Sarandon, 50 Cent, David Simon
Spilletid: 96 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Superkøbmændene afslører, hvordan de tjener kassen i denne provokerende dokumentar om køb og salg af narkotika.


Se How to Make Money Selling Drugs på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHow to Make Money Selling Drugs havde premiere på Netflix Danmark den 30. oktober, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om How to Make Money Selling Drugs ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til How to Make Money Selling Drugs herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til How to Make Money Selling Drugs er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at How to Make Money Selling Drugs stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar