Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » How To Ruin Christmas

How To Ruin Christmas

16/12/2020 | Flixfilm

Se How To Ruin Christmas på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Busi Lurayi, Thando Thabethe, Yonda Thomas, Nambitha Ben-Mazwi
Spilletid: N/A
Land: South Africa
Sprog: Zulu, English, Southern Sotho, Tswana
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Familiens fortabte datter, Tumi, forsøger at klinke sårene, efter hun fuldstændig ødelægger det, der skulle have været søsterens billedskønne julebryllup.

How To Ruin Christmas (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 16. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se How To Ruin Christmas på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om How To Ruin Christmas (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at How To Ruin Christmas (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame How To Ruin Christmas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til How To Ruin Christmas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar