Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » How to Sell a Banksy

How to Sell a Banksy

13/05/2016 | Flixfilm

Se How to Sell a Banksy på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Documentary, Adventure, Comedy, Crime
Instruktør: Christopher Thompson, Alper Cagatay(co-director)
Skuespillere: N/A
Spilletid: 85 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.0

Beskrivelse: Filmskaberen Christopher Thompson dokumenterer sin egen indsats for at restaurere og sælge et værk af gadekunstneren Banksy.


Se How to Sell a Banksy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


How to Sell a Banksy havde premiere på Netflix Danmark den 13. maj, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om How to Sell a Banksy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til How to Sell a Banksy:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til How to Sell a Banksy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at How to Sell a Banksy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar