Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » How to Sell Drugs Online (Fast)

How to Sell Drugs Online (Fast)

21/07/2020 | Flixfilm

Se How to Sell Drugs Online (Fast) på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Comedy, Crime, Drama, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Maximilian Mundt, Danilo Kamperidis, Lena Klenke, Damian Hardung
Spilletid: 30 min
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 7.9

Beskrivelse: For at vinde sin ekskæreste tilbage begynder en nørdet teenager at sælge ecstasy online fra sit værelse – og ender som en af Europas største narkohandlere.


Se How to Sell Drugs Online (Fast) på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


How to Sell Drugs Online (Fast) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 21. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om How to Sell Drugs Online (Fast) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til How to Sell Drugs Online (Fast):
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til How to Sell Drugs Online (Fast) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at How to Sell Drugs Online (Fast) (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar