Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » How to Sell Drugs Online (Fast)

How to Sell Drugs Online (Fast)

31/05/2019

Se How to Sell Drugs Online (Fast) på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Comedy, Crime, Drama, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Maximilian Mundt, Danilo Kamber, Lena Klenke, Damian Hardung
Spilletid: 30 min
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 7.9

Resumé: For at vinde sin ekskæreste tilbage begynder en nørdet teenager at sælge ecstasy online fra sit værelse – og ender som en af Europas største narkohandlere.


Se How to Sell Drugs Online (Fast) på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


How to Sell Drugs Online (Fast) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 31. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om How to Sell Drugs Online (Fast) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til How to Sell Drugs Online (Fast) herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til How to Sell Drugs Online (Fast) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at How to Sell Drugs Online (Fast) (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar