Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » How to Sell Drugs Online (Fast)

How to Sell Drugs Online (Fast)

27/07/2021 | Flixfilm

How to Sell Drugs Online (Fast) på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Comedy, Crime, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Maximilian Mundt, Danilo Kamperidis, Lena Klenke
Spilletid: 30 min
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 7.9

Handling: For at vinde sin ekskæreste tilbage begynder en nørdet teenager at sælge ecstasy online fra sit værelse – og ender som en af Europas største narkohandlere.

How to Sell Drugs Online (Fast) (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 27. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til How to Sell Drugs Online (Fast) på YouTube.Se How to Sell Drugs Online (Fast) på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om How to Sell Drugs Online (Fast) (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at How to Sell Drugs Online (Fast) (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame How to Sell Drugs Online (Fast), samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til How to Sell Drugs Online (Fast) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar