Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » How to Train Your Dragon 2

How to Train Your Dragon 2

01/01/2021 | Flixfilm

Se How to Train Your Dragon 2 på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktør: Dean DeBlois
Skuespillere: Jay Baruchel, Cate Blanchett, Gerard Butler
Spilletid: 102 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Hikke og Tandløs udforsker øen og gør en chokerende opdagelse. Er den mystiske dragerytter ven eller fjende af de andre på øen?

How to Train Your Dragon 2 havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se How to Train Your Dragon 2 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om How to Train Your Dragon 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at How to Train Your Dragon 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame How to Train Your Dragon 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til How to Train Your Dragon 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar