Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Howard the Duck

Howard the Duck

01/12/2017 | Flixfilm

Se Howard the Duck på Netflix

Indspilningsår: 1986
Genre: Action, Adventure, Comedy, Romance, Sci-Fi
Instruktør: Willard Huyck
Skuespillere: Lea Thompson, Jeffrey Jones, Tim Robbins, Ed Gale
Spilletid: 110 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.7

Handling: Et rumvæsen i form af en and ankommer til Jorden, hvor han falder for en smuk sanger. Parrets lykke trues, da myndighederne blander sig.

Howard the Duck (Howard – helten over alle helte) havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Howard the Duck på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Howard the Duck (Howard – helten over alle helte) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Howard the Duck stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Howard the Duck, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Howard the Duck (Howard – helten over alle helte) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar