Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Howard the Duck

Howard the Duck

01/12/2017 | Ingen kommentarer

Se Howard the Duck på Netflix

Indspilningsår: 1986
Genre: Action, Adventure, Comedy, Romance, Sci-Fi
Instruktør: Willard Huyck
Skuespillere: Lea Thompson, Jeffrey Jones, Tim Robbins, Ed Gale
Spilletid: 110 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.7

Resumé: Et rumvæsen i form af en and ankommer til Jorden, hvor han falder for en smuk sanger. Parrets lykke trues, da myndighederne blander sig.


Se Howard the Duck på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Howard the Duck (Howard – helten over alle helte) havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Howard the Duck (Howard – helten over alle helte) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Howard the Duck herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Howard the Duck (Howard – helten over alle helte) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Howard the Duck stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar