Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hubie Halloween

Hubie Halloween

07/10/2020 | Flixfilm

Hubie Halloween på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Comedy, Mystery
Instruktion: Steven Brill
Skuespillere: Adam Sandler, Kevin James, Julie Bowen
Spilletid: 2 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Hubie er ikke ligefrem den mest populære i Salem i Massachusetts, men da halloween for alvor bliver uhyggelig, vil den godhjertede og frygtsomme fyr redde byen.

Hubie Halloween havde premiere på Netflix Danmark den 7. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hubie Halloween på YouTube.Se Hubie Halloween på NetflixAnmeldelse: Hubie Halloween

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Hubie Halloween ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hubie Halloween stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hubie Halloween, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hubie Halloween er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar