Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Huck & the King of Hearts

Huck & the King of Hearts

15/12/2013 | Flixfilm

Se Huck & the King of Hearts på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Crime
Instruktør: N/A
Skuespillere: Patrick von Blume, Aykut Kayacik, Emanuel Fitz, Valerie Koch
Spilletid: N/A
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: En dreng tager sammen med en falskspiller ud for at finde sin forsvundne bedstefar. Det bliver et eventyr, der fører duoen helt fra Missouri til Las Vegas.


Se Huck & the King of Hearts på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHuck & the King of Hearts havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Huck & the King of Hearts ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Huck & the King of Hearts herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Huck & the King of Hearts er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Huck & the King of Hearts stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar