Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Huck & the King of Hearts

Huck & the King of Hearts

15/12/2013 | Ingen kommentarer

Se Huck & the King of Hearts på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: N/A
IMDb-karakter: N/A

Resumé: En dreng tager sammen med en falskspiller ud for at finde sin forsvundne bedstefar. Det bliver et eventyr, der fører duoen helt fra Missouri til Las Vegas.


Se Huck & the King of Hearts på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Huck & the King of Hearts havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Huck & the King of Hearts ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Huck & the King of Hearts herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Huck & the King of Hearts er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Huck & the King of Hearts stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar