Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hudson Hawk

Hudson Hawk

01/06/2020 | Flixfilm

Se Hudson Hawk på Netflix

Indspilningsår: 1991
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktør: Michael Lehmann
Skuespillere: Bruce Willis, Danny Aiello, Andie MacDowell, James Coburn
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: Netop ude af fængslet presses en klatretyv til at udføre et sidste job, hvor han skal stjæle en Leonardo da Vinci-opfindelse, der forvandler bly til guld.


Se Hudson Hawk på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Hudson Hawk havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hudson Hawk ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Hudson Hawk:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hudson Hawk er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hudson Hawk stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar