Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hue and Cry

Hue and Cry

19/01/2022 | Flixfilm

Hue and Cry på Netflix

Produktionsår: 1947
Genre: Adventure, Comedy, Crime
Instruktion: Charles Crichton
Skuespillere: Alastair Sim, Frederick Piper, Harry Fowler
Spilletid: 82 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: I efterkrigstidens London prøver en gruppe drenge at spolere en kriminel plan, da de opdager, at deres yndlingstegneserie bliver brugt til at sende kodede beskeder.

Hue and Cry havde premiere på Netflix Danmark den 19. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hue and Cry på YouTube.Se Hue and Cry på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Hue and Cry ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hue and Cry stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hue and Cry, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hue and Cry er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar