Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Huge in France

Huge in France

12/04/2019 | Flixfilm

Se Huge in France på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Gad Elmaleh, Matthew Del Negro, Erinn Hayes, Scott Keiji Takeda
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Ivrig efter at møde sin søn igen flytter den franske komiker Gad Elmaleh til LA, kun for at opdage, at han har efterladt sin berømthed og sine kendisgoder derhjemme.


Se Huge in France på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHuge in France (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 12. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Huge in France (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Huge in France herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Huge in France er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Huge in France (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar