Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Huge in France

Huge in France

12/04/2019 | Flixfilm

Se Huge in France på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Gad Elmaleh, Scott Keiji Takeda, Jordan Ver Hoeve
Spilletid: 30 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Ivrig efter at møde sin søn igen flytter den franske komiker Gad Elmaleh til LA, kun for at opdage, at han har efterladt sin berømthed og sine kendisgoder derhjemme.

Huge in France (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 12. april, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Huge in France på YouTube.Se Huge in France på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Huge in France (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Huge in France (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Huge in France, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Huge in France er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar