Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Hugo

18/01/2017 | Flixfilm

Se Hugo på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Drama, Family, Fantasy, Mystery
Instruktør: Martin Scorsese
Skuespillere: Ben Kingsley, Sacha Baron Cohen, Asa Butterfield, Chloë Grace Moretz
Spilletid: 126 min
Land: UK, USA, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: En 12-årig forældreløs dreng flytter ind bag væggene i en banegård i Paris. Her møder han en pige, som har nøglen til hans fremtid.


Se Hugo på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHugo havde premiere på Netflix Danmark den 18. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hugo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hugo herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hugo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hugo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar