Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hükümet Kadın

Hükümet Kadın

10/03/2017 | Flixfilm

Se Hükümet Kadın på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Da en uuddannet mor til otte pludselig bliver borgmester, bruger hun de færdigheder, hun lærte som husmor, til at få sin by til at køre som et urværk.


Se Hükümet Kadın på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Hükümet Kadın havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hükümet Kadın ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Hükümet Kadın:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hükümet Kadın er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hükümet Kadın stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar