Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Hulk

22/05/2020 | Flixfilm

Se Hulk på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Action, Sci-Fi
Instruktør: Ang Lee
Skuespillere: Eric Bana, Jennifer Connelly, Sam Elliott, Josh Lucas
Spilletid: 138 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Forskeren Bruce Banners mislykkede eksperimenter får ham til at forvandle sig til en stærk og vild grønhudet kæmpe, når han ikke kan styre sine følelser.

Hulk havde premiere på Netflix Danmark den 22. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Hulk på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Hulk ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hulk stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hulk, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hulk er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar