Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hum Aapke Hain Koun

Hum Aapke Hain Koun

01/02/2020 | Flixfilm

Se Hum Aapke Hain Koun på Netflix

Indspilningsår: 1994
Genre: Comedy, Drama, Musical, Romance
Instruktør: Sooraj R. Barjatya
Skuespillere: Madhuri Dixit, Salman Khan, Mohnish Bahl, Renuka Shahane
Spilletid: 206 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Selv om Nisha falder for Prem, accepterer hun at gifte sig med hans storebror for deres familiers skyld. Men skæbnen har andre planer.

Hum Aapke Hain Koun havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Hum Aapke Hain Koun på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Hum Aapke Hain Koun ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hum Aapke Hain Koun stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hum Aapke Hain Koun, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hum Aapke Hain Koun er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar