Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Human Capital

Human Capital

17/03/2022 | Flixfilm

Human Capital på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Drama
Instruktion: Marc Meyers
Skuespillere: Liev Schreiber, Marisa Tomei, Peter Sarsgaard
Spilletid: 98 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Forelskelsen mellem to teenagere, den ene rig og den anden fra middelklassen, ender tragisk, da risikable investeringer og en flugtbilist smadrer deres familier.

Human Capital havde premiere på Netflix Danmark den 17. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Human Capital på YouTube.Se Human Capital på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Human Capital ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Human Capital stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Human Capital, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Human Capital er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar