Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Human Hearts: The Engine of Life

Human Hearts: The Engine of Life

12/11/2022 | Flixfilm

Human Hearts: The Engine of Life på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne dokumentar ser nærmere på hjertets mulighed for engang med tiden at kunne gendanne sig selv takket være revolutionerende fremskridt inden for kardiologien.

Human Hearts: The Engine of Life havde premiere på Netflix Danmark den 12. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Human Hearts: The Engine of Life på YouTube.Se Human Hearts: The Engine of Life på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Human Hearts: The Engine of Life ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Human Hearts: The Engine of Life stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Human Hearts: The Engine of Life, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Human Hearts: The Engine of Life er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar