Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Human Nature

Human Nature

15/05/2020 | Flixfilm

Human Nature på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary
Instruktion: Adam Bolt
Skuespillere: Jennifer Doudna, George Church, Alta Charo
Spilletid: 2 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Fra banebrydende videnskab til moralens grænser – denne dokumentar sætter spot på et gennembrud inden for genmodificering kaldet CRISPR.

Human Nature havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Human Nature på YouTube.Se Human Nature på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Human Nature ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Human Nature stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Human Nature, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Human Nature er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar