Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Human Nature

Human Nature

15/05/2020 | Flixfilm

Se Human Nature på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Documentary
Instruktør: Adam Bolt
Skuespillere: Jennifer Doudna, George Church, Alta Charo, Fyodor Urnov
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Fra banebrydende videnskab til moralens grænser – denne dokumentar sætter spot på et gennembrud inden for genmodificering kaldet CRISPR.


Se Human Nature på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Human Nature havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Human Nature ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Human Nature:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Human Nature er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Human Nature stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar