Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Human Resources

Human Resources

18/03/2022 | Flixfilm

Human Resources på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Animation, Comedy, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Aidy Bryant, Randall Park, Keke Palmer
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Kærlighedsfluer, hormonmonstre og en lang række andre væsener håndterer romantik, drama på jobbet og deres menneskelige kunders behov i dette spinoff af Big Mouth.

Human Resources (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 18. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Human Resources på YouTube.Se Human Resources på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Human Resources (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Human Resources (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Human Resources, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Human Resources er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar