Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Humano

01/04/2017 | Flixfilm

Se Humano på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary, Mystery
Instruktør: Alan Stivelman
Skuespillere: N/A
Spilletid: 87 min
Land: Brazil, Argentina, Peru, Bolivia
Sprog: Spanish, Quechua
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Ved at kombinere liveoptagelser og animation følger denne dokumentar en ung mands eksistentielle rejse til Andesbjergene i sin søgen efter oplysning.


Se Humano på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHumano havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Humano ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Humano herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Humano er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Humano stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar