Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hummingbird

Hummingbird

15/04/2016 | Flixfilm

Se Hummingbird på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Documentary
Instruktør: Holly Mosher
Skuespillere: N/A
Spilletid: 50 min
Land: Brazil, USA
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: 7.9

Beskrivelse: En krigsveteran fra Afghanistan, som plages af fortiden, påtager sig en ny identitet, men da hans kæreste myrdes, må han risikere afsløring for at få hævn.


Se Hummingbird på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHummingbird havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hummingbird ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hummingbird herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hummingbird er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hummingbird stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar