Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Humpty Sharma’s Bride

Humpty Sharma’s Bride

09/04/2020 | Flixfilm

Se Humpty Sharma’s Bride på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Shashank Khaitan
Skuespillere: Varun Dhawan, Alia Bhatt, Ashutosh Rana, Sidharth Shukla
Spilletid: 133 min
Land: India
Sprog: Hindi, English
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: En landsbypige rejser til Delhi for at finde en designerkjole til det bryllup, hendes ortodokse far har arrangeret for hende, men i stedet finder hun kærligheden.Se Humpty Sharma’s Bride på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Humpty Sharma’s Bride havde premiere på Netflix Danmark den 9. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Humpty Sharma’s Bride ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Humpty Sharma’s Bride:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Humpty Sharma’s Bride er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Humpty Sharma’s Bride stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar