Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hunden, der elskede musik

Hunden, der elskede musik

31/07/2021 | Flixfilm

Se Hunden, der elskede musik på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En professors seneste violinformede opfindelse huer ikke hans musikelskende hund i denne animerede kortfilm af den legendariske animator Paul Grimault.

Hunden, der elskede musik havde premiere på Netflix Danmark den 31. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Hunden, der elskede musik på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Hunden, der elskede musik ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hunden, der elskede musik stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hunden, der elskede musik, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hunden, der elskede musik er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar