Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Hundene

31/07/2021 | Flixfilm

Hundene på Netflix

Produktionsår: 2012–2018
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: Lars Monsen, Trine Rein
Spilletid: N/A
Land: Norway
Sprog: Norwegian
IMDb-karakter: 8.5

Handling: En gruppe beboere patruljerer i et nabolag og bruger deres hunde mod andre indbyggere, hvilket skaber frygt og fører til en række voldelige overfald.Se Hundene på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Hundene havde premiere på Netflix Danmark den 31. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hundene på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Hundene ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hundene stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hundene, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hundene er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar