Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hundtricket

Hundtricket

01/07/2020 | Flixfilm

Se Hundtricket på Netflix

Produktionsår: 2000
Genre: Short
Instruktion: Christopher Panov
Skuespillere: Kjell Bergqvist, Josephine Bornebusch, Ivan Nikcevic
Spilletid: N/A
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 5.4

Handling: En ung mand følger sin vens råd om, hvordan han finder en kæreste, og stiller sig med en sød hund i parken. Men intet går som planlagt.

Hundtricket havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hundtricket på YouTube.Se Hundtricket på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Hundtricket ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hundtricket stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hundtricket, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hundtricket er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar