Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hundtricket

Hundtricket

01/07/2020 | Flixfilm

Se Hundtricket på Netflix

Indspilningsår: 2000
Genre: Short
Instruktør: Christopher Panov
Skuespillere: Kjell Bergqvist, Josephine Bornebusch, Ivan Nikcevic, Inga Ocklind
Spilletid: N/A
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: En ung mand følger sin vens råd om, hvordan han finder en kæreste, og stiller sig med en sød hund i parken. Men intet går som planlagt.


Se Hundtricket på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Hundtricket havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hundtricket ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Hundtricket:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hundtricket er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hundtricket stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar